Giesse Роло Врати се направени со најдобра технологија и квалитетни материјали што овозможуват структурата да издржи со текот на времето и секогаш да ја одржува својата функционалност дури и по интензивна употреба.

Благодарение на високиот степен на топлинска и акустична изолација, овие врати се користат во многу сектори и структури.

Особено:

  • Индустрија и трговија
  • Транспорт и складирање
  • Овој тип на индустриско затворање е најдобро решение во сите оние сектори во кои е потребно присуство на магацин.

Изборот на индустриски роло врати е секогаш одлично решение, не само за квалитетот на материјалите, туку и за разновидноста што ја нуди самиот производ.

Клиентот може да побара најдобро решение за нивните потреби и да избере најсоодветни мерки (како што се висина и ширина). Можно е да се изберат други модели и бои од стандардните кои можат да ја зголемат вредноста.

BROCHURES
Спецификација Стандардни Карактеристики
Движење Автоматски
Елементи Ламела без изолација, со изолација и тип плетенка
Безбедност CE 13241
Инсталација Внатре/Надвор