Роло гаражните врати му гарантираат на клиентот отпор, издржливост и безбедност. Достапни се многу форми и големини.

Овие врати се отвораат вертикално и заземаат минимален простор и внатре и надвор од гаражата. Благодарение на нивниот принцип на градба тие нудат максимален простор. Областа на таванот исто така останува слободна и може да се искористи.

За да ја пронајдете совршената хармонија помеѓу вашата врата и архитектурата на вашиот дом, ви ги нудиме нашите роло врати во различни бои.

Спецификација Стандардни Карактеристики
Движење Рачно или моторно
Корисни димензии максимум W 5000 X H 3000 mm
Елементи Ламела co изолација