Вратите Dual-Air® се составени од двојно полиестерско платно коe овозможува најдобра топлинска и акустична изолација и може да се користи во било кој тип на прегради, било да е мал, среден или голем.

Покрај тоа што се прилагодливи и функционални поради најдобрата изолација што се добива, тие исто така се прилагодливи по барањата на клиентот.

Преклопните врати со двојно платно имаат одлични карактеристики кои гарантираат долго траење со текот на времето, со отпорност на ветер до класа 2.

BROCHURES
Спецификација Стандардни Карактеристики
Автоматизација Напред, странично и централно
Корисни димензии максимум W 11700 x H 7400 mm
Активирање Копче за СТАРТ/СТОП
Платно Полиестерско двојно платно, 730гр/м2
Прозорци 1 -1000 X 300 mm на 1500mm од земја
Безбедност Бариера за само-затворање
Брзина 0,8 m/s
Инсталација Внатре/Надвор
Отпорност на ветер 2ра Класа
Ремени За кревање на платното