Производство, продажба и сервис

Giеѕѕе е светски лидер во производство, продажба и сервис на опрема за:

  • брзи врати
  • индустриски врати
  • товарни/утоварни рампи
  • гаражни врати

Сите производи се дизајнирани да ја подобрат безбедноста и сигурноста, да ја зголемат продуктивноста и да обезбедат издржливост.

Зошто да изберете GIESSE BALKAN

Консултација

Ние го придружуваме клиентот во сите негови фази, гарантирајќи бесплатни технички совети и контроли, проследено со бесплатна проценка на трошоците.

Реализација

По проектот на еден од нашите експерти, следува реализација на производот.

Инсталација

GIESSE BALKAN гарантира транспорт на сите производи и нивна инсталација во рекордно време.

Услуги на клиентите

Внимателно се грижиме за достапноста и услугите на нашите клиенти.