Меѓу различните типови брзи врати, Giesse е во состојба да ги создаде најдобрите врати на пазарот што целосно ги одразуваат барањата на клиентите.

Вратата Auto-Full® нуди максимална ефикасност во однос на употребата во различни работни контексти, благодарение на нејзината херметичност.

Тие се идеално решение за различни сектори. Особено, тие се совршени за секој индустриски контекст во кој има многу густ сообраќај со оглед на квалитативните карактеристики на самиот производ.

Не само во индустрискиот сектор, оваа врата се користи и во прехранбениот и комерцијалниот сектор.

BROCHURES
Спецификација Стандардни Карактеристики
Автоматизација Странично
Корисни димензии максимум W 6000 x H 5500 mm
Активирање Копче СТАРТ-СТОП интегрирано на столбот со LED светло
Платно Полиестерско платно, 1200 гр/м2
Прозорци 1 -1000 X 300 mm
Безбедност Бариера за само-затворање
Брзина 1,2 m/s
Инсталација Внатре/Надвор
Отпорност на ветер 2ра Класа