Giesse преклопни врати со големи димензии, наречени Dual-Big®, се најдоброто решение за да имате ефикасно затворање способно да издржи разни атмосферски тешкотии. Големите преклопни врати имаат технички карактеристики кои гарантираат најдобро функционирање и по години од првата инсталација, оставајќи го нивниот дизајн непроменет со текот на времето.

Големи преклопни врати се користат во различни сектори. Особено, нивната употреба е навистина оптимална во сите оние области за кои е потребен голем простор.


Овие индустриски врати можат да се направат за:

  • Индустриски и транспортен сектор
  • Поморски сектор
  • Аеродромски сектор
BROCHURES
Спецификација Стандардни Карактеристики
Автоматизација Внатре
Корисни димензии максимум W 25000 x H 22000 mm
Активирање Копче за СТАРТ/СТОП
Платно Полиестерско двојно платно, 900гр/м2
Прозорци Не
Безбедност Интегрирано во менувачот
Брзина 0,3 m/s
Инсталација Надвор
Отпорност на ветер 4та Класа
Ремени За кревање на платното